Official MBA Student for this year


Bismillah…

Alhamdulillah, this year aku kembali menjadi seorang pelajar. Cuak pun ye juga setelah 2 tahun merehatkan otak. Kali ni lagi mencabar sebab aku perlu ‘bermain’ dengan pelbagai artikel & jurnal related to the current issues. Oohhh… Memang sangat2 mencabar dan memerlukan kekuatan mental & fizikal.

Terima kasih buat isteriku yang sangat memahami diri aku & pengorbanan dia terlampau banyak bila memikirkan banyak yang perlu ditempuh sepanjang aku jadi pelajar. Banyak juga sunk cost sebab terpaksa aku tinggalkan masa rehat dan santai2 bersama anak2.

Cukup la setakat nak update dalam blog yang dah lama bersarang ni. Inshaa Allah dengan sedikit kemudahan yang aku ada sekarang sedikit sebanyak mengembalikan semangat aku untuk update apa-apa yang aku ingin kongsikan.

MBA UKM

Alhamdulillah rezeki aku dapat sambung belajar & dapat sedikit bantuN dari majikan untuk menanggung kos pengajian aku. Inshaa Allah cuma mengambil masa lebih kurang satu tahun setengah sahaja. Doakan aku yer. Mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan kita semua.

Kali ini, aku tidak perlu pergi ke kampus untuk mengikuti kuliah. Pensyarah akan datang mengajar di pejabat kami yang mana kelas kami akan bermula selepas waktu bekerja dan berakhir pada malam hari. Fuhhh…. Penat tu buasa la tapi seronok sebab banyak yang kita dapat belajar.

Inshaa Allah kita jumpa di lain entry post.

Advertisements

Tagged:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: