Bila nak konvo?!


Setelah penat berhempas pulak hampir 4 tahun, bergelumang dengan pelbagai tugasan dan projek. Invidividu assignment, group project dan 1001 macam presentation paper yang datang. Segalanya menjadi manis apabila kita berada di penghujung semester. Tak sabar rasanya nak menamatkan pengajian.

Baru-baru ni adik ipar aku konvo di PICC, Putrajaya. Seronok bila melihat ramai yang berjaya menamatkan pengajian. Rasa teruja sangat bila melihat mereka meraikan serta merakamkan detik-detik indah yang dilalui itu. Mungkin nak berkongsi, nak tunjuk pada anak cucu suatu hari nanti.

Alhamdulillah, insya Allah aku bakal melalui detik itu nanti. Penatian aku menjelang April ni amat merisaukan. Tekanan demi tekanan yang aku rasakan. Aku rasa amat risau bangat! Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku.
Alangkah seronoknya jika aku dapat berkonvo nanti? Apa perancangan aku lepas ni? Nak sambung ke peringkat maste pun seronok jugak. Mungkin aku akan sambung belajar dalam bidang IT pula selepas ini.

Aku serahkan segalanya kepada Ilahi. Moga-moga impianku terlaksana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: