Cuti-Cuti Malaysia


Alhamdulillah, blogpost pertama aku dengan BB ni. Semoga semuanya dipermudahkan lagi selepas ni insyaallah.

Awal-awal tahun ni memang tersangat la bz. Macam-macam plan dibuat. Projek-projek yang pending last year akan diusahakan sehabis tenagaku untuk diselesaikan pertengahan tahun ni. Itu sasaran peribadiku 😉

Bulan ni memang aku bercuti panjang. Bermula dengan cuti Hari Wilayah. Hari ni baru aku masuk office balik. Lamanya cuti, kan? Rindu giler dengan keje-keje office ni.

Sekarang ni musim exam. Insya Allah sem yang terakhir. Fuh! Sangat mencabar beb! Nanti aku story lagi.

Exam aku habis 14 Feb ni. Abis exam je aku akan terus ke bercuti! Yahooo! Release tension la katakan. Lokasi pilihan Port Dickson je. Nak join? Marilah…

C u ha…

Advertisements

Tagged:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: