Iklan Jawatan Kosong ~ Berminat ke?


Sedang mencari kerja? Atau korang tergolong di kalangan orang yang tanam anggur? Ok, kali ni aku nak share beberapa web pilihan yang korang boleh skodeng. Mana tau ada rezeki untuk korang. Tuah ayam nampak di kaki.

1. http://malaysiancareer.my

2. http://jobless.my

3. http://www.mykerjakosong.com

4. http://jawatankerjakerajaan.blogspot.com

5. http://www.index.com.my

6. http://www.ejobsvacancy.com

7. http://groups.google.com/group/ekerjakosong

Ini sedikit sebanyak web yang aku memang tengok masa aku tengah mencari kekosongan jawatan dulu. Maybe, lepas aku habis degree tahun depan. Aku pun nak cari kerja yang lebih baik daripada sekarang.

Penat-penat belajar degree, tak kan cuma nak simpan degree tu and nak gantung je gambar aku masa konvo tu je nanti? Insya Allah, mana tau rezeki aku dapat kerja yang lebih baik masa depan.

C u!

Advertisements

Tagged: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: