Buat Duit Dengan ChurpChurp dan Twitter


Salam bahagia semua!

Masih dalam mood raya? Mesti seronok, kan? Dapat beraya ke rumah saudara-mara dan kawan-kawan. Ada juga yang sudah ‘beraya’ setelah selesai menunaikan puasa sunat Syawal pula. Tak kurang pula ada yang baru bermula nak berpuasa sunat. Bagi yang mana ada ‘excuse’ puasa Ramadhan tu, cepat-cepatlah ganti ye. Takut tak sempat pula nak ganti nanti 😉

Kali ni aku just nak share satu peluang. Tengah boring-boring ni, blogwalking la kerja aku. Then, aku terjumpa blog Mohd Zaid ni. Dia ada cerita pasal Churp Churp. Aku tak pernah dengar pun tapi kan, macam best je.

Sedikit info yang aku boleh bagi, ChurpChurp ni satu medium perantara yang digunakan bagi tujuan pengiklan. Ia di’integrate’ dengan facebook and twitter. Biasa guna twitter? Facebook tak payah tanya la, dah confirm korang anda, kan?

Apa yang menarik dengan ChurpChurp ni? Kita boleh jana side income dari ChurpChurp ni. Ramai blogger yang jana income melalui blog melalui iklan nuffnang, adverlets, innity dan selain diorang offer untuk iklan di blog yang meletop-letop ni. Why not, kita try pulak dengan ChurpChurp ni?


Oh ye, saudara Wan Mus berbesar hati menyediakan Laporan Percuma tentang ChurpChurp dan twitter. Jangan lupa download tau! Si Wan Mus dah mula dapat income dengan ChurpChurp, takkan korang nak tengok je? Lagipun tak salah kita mencuba. Tak kena bayar apa-apa pun.

ChurpChurp ni tak susah, korang just follow je eBook yang Wan Mus buat ni. Sangat mudah, siap ada screenshot lagi tu. Apa lagi? Dapatkan ebook percuma di Buat Duit Dengan Twitter & ChurpChurp

That’s all! Selamat ber’ChurpChurp’ ye.

Advertisements

Tagged: , ,

2 thoughts on “Buat Duit Dengan ChurpChurp dan Twitter

  1. […] di blog-blog, ramai yang berebut-rebut nak buat duit. Pelbagai program yang ditawarkan. Daripada jenis cepat kaya, mahupun MLM, […]

  2. DSLR ataupun Kamera Kompak? « blog.msharil November 29, 2010 at 5:37 am Reply

    […] pasti ianya sangat-sangat membantu. Anda tentu mahukan sesuatu yang berbaloi bagi setiap nilai duit yang anda belanjakan, […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: